Σχετικά με εμάς

Townhouse Lefkada

Στο Townhouse Lefkada, πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στον επισκέπτη μας μια μοναδική εμπειρία αστικής διαμονής στην καρδιά της Λευκάδας.

Χτισμένο σε κομβικό σημείο της Λευκάδας, εκεί που η παλιά πόλη συναντά τη νέα, το Townhouse Lefkada μπορεί να λειτουργήσει ως ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς τη ζωή της πόλης καθώς και την ομορφιά της φύσης του νησιού.

Στο κατάλυμα θα βρείτε χώρο στάθμευσης για την ευκολότερη πρόσβασή σας, και η εξερεύνηση στην πόλη μπορεί να γίνει με τα πόδια ή ποδήλατο.

Ο ιδιαίτερος εσωτερικός σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική του κτιρίου εμπνευσμένη από την τοπική κουλτούρα της Λευκάδας, προσφέρουν στον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το κατάλυμά μας αποτελείται από εννιά μοναδικά και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, όπου το σύγχρονο design συναντά την άνεση και την σπιτική γαλήνη.

Exterior

Design

Design

Ιδιαίτερη επιμέλεια δόθηκε στην αρχιτεκτονική και τον εσωτερικό σχεδιασμό του κτιρίου και ενσωματώθηκαν στοιχεία της τοπικής κουλτούρας του νησιού. Τα κατόπιν παραγγελίας έπιπλα, τα υφάσματα και τα χρώματα του διαμερίσματος έχουν αναφορές στα χρώματα της Λευκάδας με στόχο να προσφέρουν ξεκούραση και ηρεμία στον επισκέπτη. 

Κουλτούρα

Κουλτούρα

Στόχος μας είναι να δοθεί η ευκαιρία στον επισκέπτη να έρθει σε επαφή με την τοπική κουλτούρα της πόλης.  Το Townhouse Lefkada εστιάζει στο χαρακτήρα της Λευκάδας, στον πολιτισμό της, στην ιστορία της, στο περιβάλλον και την προστασία του.

Φιλοξενία

Φιλοξενία

Το Townhouse Lefkada προσφέρει ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον για να μείνει κανείς στην πόλη της Λευκάδας. Τα 9 διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα για να κάνουν τη διαμονή σας άνετη και ευχάριστη. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερη αυτονομία στις κινήσεις σας.

Αρχιτεκτονική

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου, των πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων, καθώς και του δικτύου παροχών που προσφέρει το κατάλυμα, η διαμονή γίνεται μια βιωματική εμπειρία. Στόχος μας είναι ο επισκέπτης, μέσω μιας προσωποποιημένης φιλοξενίας, εφόσον το επιθυμεί, να αισθανθεί ως κάτοικος-μέρος της τοπικής κουλτούρας της πόλης.